Bjørn Helland Hansen fra Accountor smiler bredt sammen med Beate S. Korsøen fra Sparebanken Vest, Anita Aasen fra Accountor, Nina Stangeland fra Sparebanken Vest og Hanne Sølvi Rønnekleiv fra Accountor.(Foto: Sparebanken Vest)
Bjørn Helland Hansen fra Accountor smiler bredt sammen med Beate S. Korsøen fra Sparebanken Vest, Anita Aasen fra Accountor, Nina Stangeland fra Sparebanken Vest og Hanne Sølvi Rønnekleiv fra Accountor (Foto: Sparebanken Vest).

– Buffer kan redde mange små- og mellomstore bedrifter fra fordringsskvis, sier Bjørn Helland Hansen, forretningsutvikler i regnskapsbyrået Accountor. Buffer tilbyr regnskapsbyrået en unik løsning – som de kan tilby sine kunder.

Forretningsutvikler Bjørn Helland Hansen i Accountor. (Foto: Accountor)

Sparebanken Vest og Accountor arrangerte  kick-off med temaet: «Enklere digital hverdag» i Førde og Florø den 13.-14.november. Flere representanter fra Accountor var med å presenterte relevante temaer om digitale forenklinger i kundens hverdag. Arrangementet ble holdt i Sparebankens Vests lokaler i Førde og Florø. Her gikk startskuddet for et felles samarbeid mellom Accountor og Buffer både regionalt og nasjonalt.

– Accountor valgte Sparebanken Vest og Buffer fordi vi sammen kan tilby våre kunder en revolusjonerende finansieringsløsning som tidligere ikke fantes i markedet. Dette er et produkt vi og våre kunder vil ta godt imot, sier forretningsutvikler Bjørn Helland Hansen i Accountor.

 

Direkte knyttet opp mot eksisterende regnskapssystemer

Regnskapsførerne hos Accountor, Hanne Sølvi Rønnekleiv og daglig leder hos Accountor i Sogn og Fjorande Anita Aasen vil framover rådgi sine kunder om Buffer og synligjøre produktet for sine kunder i regionen.

– Som ledende regnskapsbyrå i Norge er det viktig å følge med i utviklingen i bransjen.  Med skybaserte regnskapssystem som er oppdatert og tilgjengelig ser vi fordelene med at bankene forenkler sine løsninger knyttet opp mot regnskapet. Vi ønsker å tilby kundene våre gode løsninger for en enklere hverdag. Buffer markedsfører seg som fleksibel, rask, enkel og tilgjengelig – dette er noe vi i regnskapsbransjen ønsker å oppnå for våre kunder. Et samarbeid med Buffer vil hjelpe oss med dette og skape merverdi for kundene i form av rask og enkel finansiering, bedre kontroll og mer fleksibilitet, sier Hanne Sølvi Rønnekleiv.

 

Lån på timen

Buffer er et bevis på at regnskapsfaget nå blir langt mer teknologidrevet, forteller Anita Aasen.

– Med Buffer kan bedrifter få lån på timen. Et skybasert regnskapssystem gir Buffer innsyn i regnskapet til bedriften og mulighet til å online vurdere fakturahistorikken. Slik kan bedriften få en buffer med en gang, og dermed hjelpe dem ut av en potensiell fordringsskvis, sier hun.

 

Hjelper bedrifter i fordringsskvis

Accountor valgte Sparebanken Vest fordi banken tenker nytt, spennende og kundeorientert. Forretningsutvikler Bjørn Helland Hansen tror Buffer vil være en god løsning for bedrifter som periodevis har svingninger i likviditet.
– Buffer er en enkel, men allikevel en utrolig viktig midlertidig finansieringsløsning for bedrifter som sliter med å få inn fordringene sine. Årsaken til betalingsproblemene er ofte at de ikke får inn sine egne fordringene. Når Buffer gir midlertidig lån på grunnlag av utestående fordringer, sier det seg selv at Buffer kan bli redningen for mange norske bedrifter, sier Bjørn.

Han legger til at Buffer-løsningen er integrert  i de regnskapssystemene som Accountor tilbyr sine kunder. Dermed blir det enkelt og oversiktlig å bli Buffer-kunde.

I første omgang vil Accountor starte utrulling av Buffer-løsningen til sine kunder i Sogn og Fjordane. Videre er man allerede i gang med planlegging av dette for Accountor-kontorene på Østlandet i løpet av kort tid.  Accountor  har stor tro på at det blir ett spennende og positivt Buffer- og Accountor-år i 2019.

–  Accountor er vekst og tror Buffer kan være en positiv bidragsyter i riktig retning. Det er viktig for oss å være synlige i markedet og synliggjøre for kundene hva vi har å tilby av ulike løsninger. Vi ønsker å være innovative og nytenkende innenfor økonomitjenester. Dette gjør vi ved å gi våre kunder en optimal kundeopplevelse, både med digitale og personlige tjenester, sier autorisert regnskapsfører, Hanne Sølvi Rønnekleiv.

Fakta Acoountor

Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivingstjenester.
I Norge er selskapet representert på 74  kontorer og lokasjoner. Selskapet har 600 kompetente medarbeidere, tilbyr alle tjenester innen økonomi, HR, lønn og rekruttering.

Kommenter artikkelen nedenfor: