Daglig leder Nina Jahnsen og Partner Dagfinn Søvik i Økonomihuset signerte første partnerskapsavtale med partnerskapsansvarlig Beate S. Korsøen i Sparebanken Vest (Foto: Sparebanken Vest)
Daglig leder Nina Jahnsen og Partner Dagfinn Søvik i Økonomihuset signerte første partnerskapsavtale med Partneransvarlig Beate S. Korsøen i Sparebanken Vest (Foto: Sparebanken Vest)

Et moderne regnskapsbyrå er ikke det samme som et regnskapsbyrå en gang var. Flere tjenester er blitt digitalisert og det er enda viktigere for regnskapsbyråer å være gode rådgivere.

Økonomihuset har lange tradisjoner som regnskapsfører og rådgiver for en rekke små og store virksomheter i både privat og offentlig sektor, hovedsakelig i Bergen og omegn.

Nina Jansen Økonomihuset (Foto: Sparebanken Vest)
Nina Jansen Økonomihuset      (Foto: Sparebanken Vest)

Daglig leder i Økonomihuset, Nina Jahnsen, forteller at utviklingen går i retning av at stadig flere virksomheter ønsker å benytte sine ressurser til sin egen kjernevirksomhet. Da setter de ut hele økonomifunksjonen og lar Økonomihuset håndtere lønn, faktura, reiseregninger, ut- og innbetalinger, purringer og andre forretningstransaksjoner. Regnskapsrapportering, offentlige oppgaver, deltakelse i styremøter og generalforsamlinger og generell støtte til ledelsen er også stadig viktigere oppgaver for oss, sier Jahnsen entusiastisk.

 

 

Digitalisering i regnskapsbransjen

Partner i Økonomihuset Dagfinn Søvik, er opptatt av å effektivisere og automatisere ved å ta i bruk digitale regnskapstjenester.

Autorisert regnskapsfører i Økonomihuset, Dagfinn Søvik. (Foto: Sparebanken Vest)

– En utfordring for mange virksomheter og en del regnskapsførere er å utnytte alle de automatisering mulighetene som er tilgjengelige i dag. Jeg er selv nesten til det ekstreme opptatt av å effektivisere og automatisere. Derfor tente jeg også umiddelbart på konseptet Buffer, sier den engasjerte partneren.

 

 

Økonomihuset kan være bedriftens økonomiavdeling

Økonomihuset er Buffer sin første partner. Partnersamarbeidet setter kundens behov og enkelhet i sentrum. På denne måten skaper vi synergier og gir små og mellomstore bedrifter lynrask tilgang til likviditet.

– For mange kunder blir vi nå i praksis bedriftens økonomiavdeling. Slik får vi inngående kjennskap til bedriften og bli en kvalifisert rådgiver, og kan lettere komme med de riktige rådene om bl.a. finansiering. Våre kunder vil nok ønske at det er vi som forteller dem om Buffer, og når det er riktig å bruke Buffer til finansiering, sier Jahnsen.

– Buffer er en genial og enkel løsning som ikke tar noe tid og er helt fritt for byråkrati. Jeg har troen på Buffer som lett tilgjengelig kreditt for våre kunder, sier Søvik.

Regnskapsbyråene er enda mer relevant for små og mellomstore bedrifter med Buffer

Mange kunder sliter med likviditeten innimellom. De færreste ønsker å pantsette hus og hjem, og de kan være skeptiske til factoring fordi de selv ønsker å holde kontakten med kunden istedenfor at denne skal betale til en tredjepart. Da kan Buffer være perfekt, smiler Nina Jansen.

Buffer gir bedriften din lån straks du har fakturert. Det koster ingenting å ha Buffer, du betaler kun for det du bruker og du trenger ikke bytte bank. Kundene dine betaler tilbake til deg som vanlig.

Økonomihuset er omlag 20 dedikerte spesialister og medarbeidere i Bergen og på Askøy som dekker alt innen regnskapstjenester, lønnstjenester og økonomisk rådgivning. – Det er nettopp denne typen fremoverlente regnskapsbyråer som er gode rådgivere for kundene sine som vi ønsker som partnere, sier Buffers partneransvarlig Beate S. Korsøen.

Les mer om Buffer lanseringen og sjekk din Buffer på buffer.no!

Kommenter artikkelen nedenfor: