Sparebanken Vest - Uni Micro
Foto: Sparebanken Vest

Samarbeidet med Uni Micro betyr at Buffer nå er blitt integrert i det skybaserte regnskapssystemet Uni Economy. Buffer er den digitale finansieringsløsningen som gir norske bedrifter en låneramme eller «buffer» basert på utestående fakturaer. Pengene kundene skylder blir tilgjengelig på konto med en gang kundene er fakturert.

Les hvordan Buffer gir bedrifter vekstmuligheter.

– For Sparebanken Vest og Buffer gir dette oss mulighet til å tilby Buffer til enda flere bedrifter. Uni Micro er en god samarbeidspartner som er enkle å samarbeide med, og de har en meget god og fleksibel teknisk løsning som vi absolutt anbefaler, sier direktør for direktebank bedrift i Sparebanken Vest, Svein Ove Kvalsund.

Vellykket lanseringsturné

Den siste uken har Sparebanken Vest og Uni Micro vært på lanseringsturné i store deler av Norge for å vise fram den nye løsningen, og for å prate med regnskapsbyrå og samarbeidspartnere.

– Vi har vært i Oslo, Levanger, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og til slutt i Bergen. Dette har vært en fantastisk reise, og det har vært kjempekjekt å møte regnskapsbyrå som har gitt så gode tilbakemeldinger på systemet, forteller partneransvarlig i Buffer, Beate S. Korsøen, og bedriftsrådgiver i Sparebanken Vest, Nina Stangeland. Begge to er svært fornøyd med samarbeidet med Uni Micro.

– Vi føler at Uni Micro og Sparebanken Vest er mye av samme lest. Vi er begge lokale og har felles verdier, og det har nok lagt grunnlag for det gode samarbeidet, at vi har det samme stå stedet. At begge bedrifter har jobbet målrettet med å få dette til, er fantastisk! Og det at en slik innovativ løsning som lanseres nasjonalt, kommer fra to Vestlandsbedrifter, synes vi er veldig stas, sier de.

– Vil revolusjonere hverdagen

Også Uni Micro setter pris på samarbeidet og tror at dette er en løsning som vil bety mye for både effektivitet og utvikling for bedriftene som tar det i bruk.

– Vår visjon er å skape verdens beste kundereise, og ett av de viktigste kriteriene for å oppnå dette er å gi kundene våre mulighet til å utvikle seg. Med Buffer integrert i Uni Economy kan vi tilby en helt ny måte for finansiering og likviditetsstyring som vi er sikker på at våre kunder vil ha stor nytte av. Løsningen vil revolusjonere hverdagen for norske bedrifter på dette området i tiden fremover, sier viseadministrerende direktør i Uni Micro, Kjartan Solvi.

Oppdaterte tall gir vekst og større verdi for kundene

Fakta Regnskap-Revisjon-Rådgivning, ett av de største, uavhengige regnskapsbyråene i Bergen, er et av firmaene som satser på den nye løsningen som sitt satsingsprodukt.

– Vi står i en revolusjon når det gjelder digitalisering og automatisering i regnskapbransjen, så det gamle regnskapssystemet vi brukte måtte vi bare fase ut eller så klarer man ikke å gi kundene våre verdi og taper i konkurransen. Verdien av å ha en regnskapsfører, er rådgivningen som regnskapsførere kan gi, og dette er basert på helt oppdaterte tall, og da må automatisering være på plass. For å overleve i regnskapbransjen må vi også ha volum, og dette kan vi få til sammen med Uni Micro og Sparebanken Vest. Jo mer gode innspill basert på oppdaterte prognoser og rapporter vi kan gi til kundene, jo større er verdien av regnskapsrapportene og rådgivingen for kundene, sier daglig leder i Fakta Regnskap-Revisjon-Rådgivning, Dag Hillesøy.

B

Kommenter artikkelen nedenfor: