Daglig leder Cedric Gormond gleder seg til å presentere Buffer for kundene til Vangdal Regnskap. Her sammen med partneransvarlig Beate Slettemark Korsøen og Senior Bedriftsrådgiver Nina Stangeland fra Sparebanken Vest (Foto: Vangdal Regnskap)

– Vi har stor tro på at samarbeidet med Buffer vil skape enda mer verdi for våre kunder og gjøre at vi kan tilby rask og enkel finansiering når de trenger det, sier daglig leder Cedric Gormond i Vangdal Regnskap. Byrået er nå en ny Buffer-partner og skal hjelpe sine kunder over hele landet å bruke Buffer rett.

Han forteller at regnskapsfaget i dag handler om langt mer enn å bare føre regnskap. Stikkordet er å gjøre vurderinger som for eksempel prognoser og tilføre kunnskap om hva som kan være gode grep for en bedrift i forhold til lån, sesongvariasjoner, ansettelser, markedstrender og beste praksis.

Buffer gir lån på timen

Alle bedrifter med skybaserte regnskapssystemer tilkoblet Buffer kan enkelt sjekke sin Buffer på Buffer.no.

Buffer er et eksempel på at regnskapsfaget nå blir langt mer teknologidrevet. Med Buffer kan bedriften få lån på timen. Du er da avhengig av et skybasert regnskapssystem som gir Buffer innsyn i regnskapet til bedriften og mulighet til å online vurdere fakturahistorikken. Slik kan bedriften få en buffer med en gang.

– Noen trenger 10 000 kroner i to dager, andre trenger 2 millioner i en måned. Det er ditt regnskap og dine utestående fakturaer som bestemmer størrelsen på bufferen din. Og du betaler kun renter på det beløpet du til enhver tid bruker, sier Beate Slettemark Korsøen, partneransvarlig Buffer i Sparebanken Vest. Hun bruker nå tiden sammen med offensive og teknologisk ledende regnskapskontorer for å hjelpe disse å introdusere kundene for Buffer.

Perfekt for små- og mellomstore bedrifter

Monika Kobbeltvedt (Foto: Vangdal Regnskap)

En viktig del av jobben til Vangdal Regnskap er å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling. Målet er at bedriftsledere skal kunne bruke mindre tid på administrasjon og økonomi, og mer tid på strategi og utvikling. Dessverre kan etableringsfasen være vanskelig, og lav likviditet er en vekstbrems. Da er det en fordel å kunne tilby en tjeneste som Buffer.

– Vi ser på Buffer som en fantastisk løsning, spesielt for kunder som er i en vekstfase og trenger rask tilgang til likviditet, sier Monika Kobbeltvedt, markedsleder i Vandal Regnskap. Buffer kan for eksempel hjelpe disse å finansiere videreutvikling eller å betale lønn.

Kunder i hele Norge. Kontorer i Oslo og Bergen

Vangdal Regnskap leverer regnskap-, lønn- og rådgivningstjenester til bedrifter over hele Norge. Målet er å skape kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel for kundene gjennom toppmoderne digitale løsninger og erfarne, dedikerte regnskapsførere og rådgivere.

Byrået har 30 års fartstid i regnskapsbransjen og 35 ansatte som holder til på kontorene i Bergen og Oslo. En stor andel av de ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer kvalitet på arbeidet, samt bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til kundene.

Kommenter artikkelen nedenfor: