Hjelpetelefon BM

Mandag 16. mars kl. 08.00 åpner vi en egen hjelpetelefon for små- og mellomstore bedriftskunder som trenger hjelp til å finne gode løsninger i samarbeid med banken, på grunn av koronaviruset og de urolige markedsforholdene. Du kan ringe hjelpetelefonen alle hverdager mellom kl. 08 og 16.00.

– Vi gjør alltid individuelle vurderinger, og kan se på ulike løsninger som passer for deg og din bedrift. I en situasjon som denne er det viktig med god dialog, og vi ønsker å være tilgjengelige både med råd og løsningsvilje for bedrifter som trenger det, sier Svein Ove Kvalsund, direktør for små og mellomstore bedrifter i Sparebanken Vest.

Kundesenteret for bedriftskunder er åpent som normalt, og for vanlige henvendelser om nettbank, betalinger og lignende skal du som vanlig ringe 915 05555, eller kontakte oss via e-post.

Les mer om hvordan Sparebanken Vest kan bidra overfor bedriftskunder i denne urolige markedssituasjonen i intervjuet med Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest.

Kommenter artikkelen nedenfor: