Sivert ble Sparebanken Vest kunde på tre minutter (Foto: Sparebanken Vest)

Sivert på ett år er en av 1.025 nye barnekunder som har strømmet til Sparebanken Vest de siste tre ukene. Mammaen hans opprettet kontoen på bussen på vei hjem fra jobb. Da var jobben gjort på et par minutter. En unik og enkel kobling til Folkeregisteret gjør at foreldrene nå kan opprette konto til barna sine fra mobilbank eller nettbank.

– Å gjøre livet enklere for kundene våre er det aller viktigste når vi lager nye løsninger, sier vår direktør for Digitale kanaler Torvald Kvamme. – Og barnefamiliene er høyt oppe på prioriteringslisten. Vi mener alvor når vi sier at Sparebanken Vest er Familiebanken. Når Sivert nå har fått sin egen konto er den lett og fint tilgjengelig i mobilbanken til både mammaen og pappaen hans, og de vil begge få gode råd etter hvert som Sivert blir større. Når de vil gi ham et bankkort er det også superenkelt på nett, men her må nok Sivert vente til han blir minst 7 år.

Kun 18 dager etter at Torvald Kvamme og hans team gjorde det mulig å opprette nye barnekontoer fra bussen elelr sofakroken var kunde nr 1.000 på plass. Aldri har kundene strømmet raskere til Sparebanken Vest (Foto: Sparebanken Vest)
Kun 18 dager etter at Torvald Kvamme og hans team gjorde det mulig for foreldre å opprette kontoer til barna fra bussen eller sofakroken var kunde nr 1.000 på plass. Aldri har kundene strømmet raskere til Sparebanken Vest (Foto: Sparebanken Vest)

Aldri har Sparebanken Vest vokst raskere

1.025 nye kunder på 18 dager en solid rekord for en 195 år gammel bank. Den voldsomme responsen viser kraften i nye, brukervennlige løsninger. Totalt har Sparebanken Vest 56.000 kunder under 18 år, med sterkest vekst blant de aller yngste. Vi har langt over 10.000 kunder som ennå ikke har nådd skolealder.

Først ute

Med en utviklingsavdeling på 150 personer i Bergen har Sparebanken Vest kraft til å utvikle nye og revolusjonerende løsninger for kundene. Nå er vi først ute med en direkte kobling til Folkeregisteret slik at straks babyen er på plass der kan den få sin egen bankkonto. Foreldrene trenger bare å klikke på knappen Legg til barn, så opprettes en konto med opplysninger som hentes direkte fra Folkeregisteret. Se hvordan barnet enkelt og raskt får sin første konto.

200 kr i velkomstgave

Sivert får 200 kroner inn på den nye kontoen sin, en liten velkomstgave vi gir til alle nye kunder under 18 år. Torvald Kvamme lever godt med at utbetalingen til nye, unge vestlendinger denne måneden blir større enn noen gang. – Vi vil jo gjerne at gode sparevaner etableres tidlig, og vi håper å følge Sivert riktig lenge. Det er ikke dumt å vise til et mer enn 20 år langt kundeforhold når han trenger lån til sin første bolig i 2042 eller så, smiler Torvald.

Kommenter artikkelen nedenfor: