Fem personer i skiheis i Myrkdalen.
Foto: Sverre F Hjørnevik. Etter at Myrkdalen Fjellandsby AS tok i bruk VippsGO på festivaler og konserter, kan kundene kjøpe det de ønsker før de kommer frem til kassen.

VippsGo gjør det lettvint for Myrkdalen Fjellandsby å ha arrangement på andre arenaer, samtidig som kundene får kortere kø til kassen.

De fleste kjenner Vipps som vennebetaling, men tjenesten har også mange produkter for bedrifter. I fjor begynte Myrkdalen Fjellandsby AS å ta i bruk VippsGO på festivaler og konserter, slik at kundene kunne gjennomføre kjøp før de kom frem til kassen.

– Med VippsGO kan vi ha flere kontaktpunkt, transaksjonen går kjappere, og vi trenger ikke rigge med faste installasjoner. Vi kan behandle kunder samtidig når alle gjør litt av jobben. Jeg tror det oppleves som veldig positivt, sier Kaia Finne, markedsdirektør i Myrkdalen Fjellandsby.

Mobil løsning

Myrkdalen har ofte arrangement på andre arenaer der de ikke har kassepunkt, som for eksempel i trakkemaskingarasjen.

– VippsGO gjør oss mye mer mobile når vi har arrangementer på andre arenaer, der vi tidligere måtte leie inn betalingsterminaler. Nå er alt i orden fra første stund, og de på økonomiavdelingen er veldig fornøyde, da transaksjonene går inn på rett varegruppe med en gang, sier Finne.

Enkelt med egen meny

Med VippsGO har Myrkdalen bygd opp sin egen butikk med meny som kundene lett kan velge i fra appen.

– Det er veldig enkelt å bygge opp menyer i løsningen, og det er veldig brukervennlig. Vi har passet på å informere om menyene tidlig i køen, slik at kundene er helt klare med bestilling og betaling når de kommer frem. Den lettvinte løsningen gjør nok at terskelen for kjøp blir lavere, tror hun.

Myrkdalen ønsker å bruke VippsGO i større grad, og har planer om at kundene skal kunne sitte i skiheisen og bestille pizza som er klar når de kommer ned, nesten som take-away.

Alle har Vipps

Myrkdalen har brukt VippsGO på alt fra barnefestivaler og ski- og snowboardarrangementet Open Klasse til konserter med Jan Eggum og Stavangerkameratene.

– Vi er veldig fornøyde med å bruke VippsGO, og det er morsomt og overraskende at hele målgruppen har tatt løsningen i bruk, unge som eldre. Vi trodde vi ville bruke mye tid på forklaring, men det har det ikke vært behov for. Markedet har tatt det kjapt, avslutter Finne.

Slik setter du opp Vipps for din bedrift

Rabatt på skihelg i Myrkdalen?
Sjekk ut fordelene med Visa Gull kredittkort

Kommenter artikkelen nedenfor: