Sparebanken Vest har nå lansert en unik og enkel løsning for de som har behov for å øke boliglånet sitt. Vi viser deg raskt hvor mye du kan søke om, samtidig som vi henter opp lønn og andre opplysninger vi allerede har om deg. Dermed er det et minimum av opplysninger du selv trenger å fylle inn.

 

Du er din egen banksjef

Når du går til Mine lån i mobil- eller nettbanken har du lenge og enkelt kunne søke om avdragsfrihet, endre belastningskonto, forfallsdato, terminbeløp etc.

Men nå finner du også et nytt valg her.


Den nye tjenesten er et resultat av mange tester og samtaler med kunder for å lage det vi mener er Norges mest brukervennlige løsning. Kundene sa helt klart til oss at de forventer at banken kjenner de allerede, og at de derfor er lei av å oppgi opplysninger de regnet med at banken hadde fra før.

Vi viser deg hvor mye du kan øke lånet

Klikker du på Øke boliglånet så tar vi deg direkte til en oversikt som viser hvor mye du har tilgjengelig innenfor 85% av boligverdien.

De fleste av kundene våre kommer til oversikten under. Men noen vil oppleve at de isteden må ta kontakt med en av våre hyggelige rådgivere for å øke boliglånet.

Etter år med nedbetaling av gjeld, og med verdistigning i boligmarkedet, er det mange som har ledig kapital i boligen.

Antatt boligverdi er hentet fra Eiendomsverdi.no og baserer seg på statistikk fra ditt nabolag. Dersom du mener at verdien er feil, så kan du selv endre denne og legge ved en ny takst. Du kan da også bestille ny takst fra Eiendomsmegler Vest.

Når du har godkjent boligverdien spør vi om noe har endret seg siden sist. Du skal slippe å sende inn lønnslipper eller laste opp siste skatteligning bare for å øke boliglånet. Inntekten din og til din eventuelle medlåntaker, den henter vi direkte fra siste skattemelding. Videre kan du rette opp hvis du finner noen feil, eller du kan fylle inn informasjon som mangler.

 

Velg hvor mye du vil søke om

Tjenesten viser hvor mye du kan søke om, men det er bare du som vet hvor mye du trenger. Kanskje har du mulighet til å øke lånet med 500.000 kroner, men trenger bare 60.000 til det nye kjøkkenet?

Du velger lånebeløp og nedbetalingstid, og får straks se hvordan dette påvirker hva du skal betale hver måned.

Når du er fornøyd, så velger du konto for utbetaling av lånet og sender søknaden. Da lover vi at du hører fra oss i løpet av to timer innenfor åpningstiden vår etter at søknaden er sendt. Kanskje tar det litt lenger tid i helgene om vi har stor pågang.

Kommenter artikkelen nedenfor: