Gabrielle er med å gjøre fredagen til til en Bergenfest-dag med ungdomsappell.
Gabrielle er med å gjøre fredagen til til en Bergenfest-dag med ungdomsappell. Foto: Bergenfest

Dersom du har Visa Gull kredittkort fra Sparebanken Vest, så kan du nyte Bergenfestkonsertene i juni til en rimeligere pris. Det er ekstra gode tilbud på festivalpass for hele festivalperioden, som man med Visa Gull kredittkort vil få for kun 2070 kroner.

Nick Cave er hovednavnet på onsdagen i Bergenfest-uken.
Nick Cave er hovednavnet på onsdagen i Bergenfest-uken. Foto: Bergenfest

Du får også hundre kroner rabatt på dagspass til Bergenfest alle dager.

Dersom du benytter deg av Visa Gull-tilbudet på torsdagen, så får du med deg en energisk, svensk veteranrocker i Thåström, to sterke kritiker-yndlinger og kjenner-favoritter i de amerikanske artistene Father John Misty og Jason Isbell, og en lovende nykommer med George Ezra. Sistnevnte er bare 24 år gammel, men høres ut som en av de riktig gamle bluesveteranene.

Han hadde også nylig en forrykende opptreden på Graham Norton Show, for de som liker å sjekke ut youtube-klipp.

Pop-kometen Sigrid

Da kan man jo samtidig sjekke ut norske Sigrid sitt youtube-klipp fra samme show. Den norske pop-kometen bak hit’en «Don’t Kill My Vibe» er et av hovednavnene på avslutningsdagen lørdag, en dag som ser ut til å få ekstra stor ungdomsappell med artistene James Bay, Astrid S og Sondre Justad i tillegg til Sigrid.
Bergenfest-general Frank Nes er stolt av å presentere et Bergenfest-program med bred appell.

Norske Sigrid er pop-kometen bak hit’en «Don't Kill My Vibe».
Norske Sigrid er pop-kometen bak hit’en «Don’t Kill My Vibe». Foto: Bergenfest 

– Vi har god erfaring med at starten av Bergenfest-uken er ganske rocke-orientert, i år med Queens of The Stone Age på tirsdagen og Nick Cave på onsdagen. Så har helgen mer bred appell, i år blant annet med Sigrid på lørdagen og Gabrielle på fredagen, forteller Frank Nes.

Visa Gull-rabatten på festivalpass for hele Bergenfest, er på 250 kroner.

Foreløpig er det 100 billetter pr dag og hundre festivalpass som blir tilgjengelig for Visa Gull-kunder til disse prisene. 2 billetter per kunde.

George Ezra er bare 24 år gammel, men høres ut som en av de riktig gamle bluesveteranene.
George Ezra er bare 24 år gammel, men høres ut som en av de riktig gamle bluesveteranene. Foto: Bergenfest

– Det er mulig artister som Father John Misty og Jason Isbell er mest kjent som kritiker-yndlinger og kjenner-favoritter, men de har også en stadig voksende tilhengerskare. I likhet med i Thåström og George Ezra er de også eminente live-artister som er vant til å fylle store arenaer, sier Bergenfest-sjef Frank Nes.

Lei av lange køer i bodene på Bergenfest? Kontaktløs betaling er et av de alternativene som gir kortere kø. 

Det finnes flere gode Visa Gull-tilbud på Bergen Live-konserter  i månedene som kommer også. Det gjelder blant andre Kim Larsen 4. august, Lars Winnerbäck 14. august, Alan Walker 24. august og Lemaitre 2. november.

Kommenter artikkelen nedenfor: