Ingvild Jensen Howlett (tv) og Torunn T. Johannessen hjelper deg med finansiering, sparing og forsikring.
Ingvild Jensen Howlett (tv) og Torunn T. Johannessen hjelper deg med finansiering, sparing og forsikring og forteller gjerne om fordelene med kundeutbytte. (Foto: Marit Hommedal)

Mer enn 20.000 kunder og posisjonen som områdets desidert største bank forplikter for Ingvild, Torun og resten av den blide gjengen på kontoret vårt på Straume. I lokalene på Sartor Storsenter sitter det nær 20 gode rådgivere og meglere fra banken og søsterselskapet Eiendomsmegler Vest.

Trafikken til banklokalet har endret seg dramatisk de siste årene. Svært gode selvbetjeningsløsninger på nett og i mobilbank har ført til en stor nedgang av dropp-inn kunder. Nå bruker rådgiverne her det aller meste av tiden sin på å hjelpe gode striler med boliglån og boligkjøp, smarte valg i forhold til forsikring og sparing. Bedriftsrådgiverne på kontoret er lett tilgjengelige for det lokale næringslivet.

– Vi trives utrolig godt i det som er en fullservice finanshus her på Straume sier rådgiver Ingvild Jensen Howlett. – Mange opplever at det er flere litt kompliserte valg å ta enn før i privatøkonomien. Boligprisene er langt høyere enn før, flere opplever større endringer i privatøkonomien ved f.eks. bytte av jobb eller skilsmisser og nye ordninger som Individuell Pensjonssparing og Aksjesparekonto har blitt introdusert det siste året. Alt dette øker behovet for en god samtalepartner om privatøkonomien, og der er vi en god gjeng her som mer enn gjerne stiller opp.

La oss presentere tre medarbeidere fra finanshuset:

Petter Andreassen

Petter Andreassen, rådgiver på Straume.
Petter har jobbet i bank helt siden han var ferdig på NHH i 2004, mange hundre striler har fått boliglånet sitt innvilget av ham (Foto: Marit Hommedal).

Petter Andreassen er ekte Vadmyragutt og utdannet siviløkonom fra NHH. Han har 12 års er faring fra finansbransjen. Petter trives best når han skaper gode kundemøter og kundeopplevelser, han setter seg alltid godt inn i kunden sin situasjon og er opptatt av å finne de beste løsningene. Han forteller deg gjerne om kundeutbytte, fordelene ved fondssparing eller hva du bør tenke på før du kjøper din første bolig. Petter når du på petter.andreassen@spv.no

 

Ingvild Jensen Howlett

Samme år som kollega Petter sjekket ut fra NHH var Ingvild ferdig på BI. Småbarnsmoren forteller deg gjerne om barneforsikring eller hvordan spare smart til barna (Foto: Marit Hommedal).

Ingvild Jensen Howlett er oppvokst på Hjelteryggen og nå bosatt på Landro, med mann og to barn. Hun gleder seg hver dag til jobben med å gi gode råd til kundene på Sotra, i området som står hennes hjerte nært. Hun er svært opptatt av å sette seg inn i kundenes situasjon, i forbindelse med deres ulike faser i livet og å finne gode løsninger for dem. Send en epost til Ingvild på ingvild.howlett@spv.no

 

 

Gunn-Karin Vik

Gunn Karin Vik, rådgiver på Straume.
IPS, ASK, BLU, BSU osv., alle forkortelsene knyttet til sparing, lån og forsikring har Gunn-Karin full kontroll på. Hun elsker å hjelpe kundene med å lage en god spareplan (Foto: Marit Hommedal)

Gunn-Karin er en engasjert dame fra Nord-Vestlandet. Hun bor i Øygarden. Tilpasset rådgivning for kunden ligger hennes hjerte nærmest. Ofte handler rådgivning om å styrke interesse for god forvaltning av privatøkonomien på lang sikt. Slik man kan gjøre med fornuftig sparing. Risikokartlegging er definitivt viktig, men ofte må kunden ha hjelp til å forstå at den største risikoen av alle er å la være å spare. Du kommer i kontakt med Gunn-Karin på gunn.vik@spv.no

 

Torunn Tveranger Johannessen

– Jeg ønsker at alle skal gå ut fra rådgivningsmøtet med et smil, sier rådgiver Torunn Johannessen.
– Vi tar den tiden vi behøver. Noen ganger kan det ta 1 ½ time for at de kommende boligkjøperne får oversikt over alt de trenger å vite, sier Torunn T. Johannessen. (Foto: Marit Hommedal)

Torunn er vår lokale dame som bor på Brattholmen med sin mann og sine tvillinggutter. Torunn har jobbet i banken i 30 år og er en av våre mest erfarne rådgivere. Hun storkoser seg i jobben og det kjekkeste hun vet er å finne løsninger som passer akkurat til deg. På den måten oppfylle kundenes drømmer. Når Torunn skal lade batteriene så reiser hun på fjellet og står på ski. Torunn tar gjerne en prat med deg på torunn.johannessen@spv.no

 

Torunn vet hva du trenger innen privatøkonomi, lån og forsikring. Les mer om rådgiveren her.

Lurer du på hvordan du som Sparebanken Vest-kunde kan få kundeutbytte? Les denne nyhetssaken. 

Kommenter artikkelen nedenfor: