CFO Jørgen Gudmundsson i Sparenbanken Vest
Foto: Studio 1 Fotografene

Jørgen Gudmundsson (37) trer 21. november inn i bankens konsernledergruppe som ny CFO.

– Da Jørgen kom fra Norges Bank til Sparebanken Vest i august 2014, var det åpenlyst at han var en veldig sterk fagperson. Gjennom disse årene har han investert mye tid og krefter i å videreutvikle sin kompetanse både som leder, som formidler og som ambassadør for Sparebanken Vest. Og jeg gleder meg nå til å få Jørgen inn i konsernledergruppen, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest.

Jørgen Gudmundsson - CFO i Sparebanken Vest (Foto: Studio 1 Fotografene)
Jørgen Gudmundsson – ny CFO i Sparebanken Vest (Foto: Studio 1 Fotografene)

Gudmundsson skal lede avdelingene Økonomi og regnskap, Treasury og Back- og middle office, og ha ansvar for bankens samlede IR-arbeid.

– Gjennom disse årene har disse fagmiljøene gjort en formidabel innsats for å sikre riktig kompetanse i alle posisjoner, og medarbeiderne har vist stor vilje til å bredde sin egen innsikt for å kunne utfylle hverandre enda bedre på tvers av ansvarsområder. Eierskapet til bankens strategiske mål er sterkt, og vi ser av benchmarks at vi får uttelling for dette i prisene vi oppnår i vår finansiering av banken, sier Jørgen Gudmundsson.

– Fremover vil vi samlet jobbe for å få ytterligere uttelling når det gjelder prisingen av banken og sikre et stadig større fundingbehov på en god måte, avslutter Gudmundsson.

Kommenter artikkelen nedenfor: