Ålesund

Nå er banken på jakt etter moderne lokaler, sentralt i Ålesund, for å kunne ta imot sunnmøringer som ønsker å bli kunde i en av landets ledende sparebanker.

– Nærhet til kundene våre og et ønske om å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre, er det som kjennetegner Sparebanken Vest. Vi kjenner vestlandsbedriftenes og vestlendingenes behov bedre enn de fleste, og nå er vi klare for å utfordre også i den nordligste delen av Vestlandet, sier konserndirektør Tore Dvergsdal.

Sjekk ut de ledige stillingene ved Sparebanken Vests Ålesund-kontor på spv.no

– Viktige beslutninger skal tas lokalt

Sparebanken Vest har allerede flere solide bedriftskunder på Sunnmøre innenfor de viktige havnæringene. Som et viktig eksportfylke, Norges største på fiskeri og med en sterk maritim klynge der også nye leverandørbedrifter får vokse frem, er Møre og Romsdal et område som banken vil satse på.

Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest. Foto: Screen Story.

– Dette næringsgrunnlaget kjenner vi svært godt gjennom den posisjonen vi allerede har i de andre vestlandsfylkene. Vi vet at potensialet er stort og at det virkelig må satses for de eksportrettede havnæringene som nå utvikler fremtidens næringsliv i det grønne skiftet. Som en lokalt forankret bank som satser på Vestlandet ønsker vi å være en viktig medspiller for bedrifter på Sunnmøre, sier Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest.

– Vårt mål som utfordrer, er å se muligheter sammen med kundene våre og gripe de med en offensiv innstilling. Vi er opptatt av at raske gode beslutninger skal tas lokalt av dyktige rådgivere som har dybdekunnskap om lokalt næringsliv og derfor kan tilby bedriftskunder skreddersydde løsninger, fortsetter hun.

Les mer om etableringen i Sunnmørsposten: Bergens-bank etablerer seg i Ålesund

Et komplett finanshus med Eiendomsmegler Vest og Brage Finans

Tore Dvergsdal, konserndirektør personmarked region nord. Foto. Sparebanken Vest.

Jakten på de gode kandidatene er allerede i full gang. Med meglertjenester i Eiendomsmegler Vest og finansieringsselskapet Brage Finans, blir kontoret i Ålesund et komplett finanshus for kunder på Sunnmøre.

– Vi ser etter en banksjef, kunderådgivere, bedriftsrådgivere, eiendomsmeglere og en markedssjef som brenner for å levere suverene kundeopplevelser, har gode relasjoner i markedet og et sterkt engasjement for lokalmiljøet på Sunnmøre, sier Tore Dvergsdal.

Vil du være en del av denne storsatsningen? Sjekk ut de ledige stillingene i Sparebanken Vest, Eiendomsmegler Vest og Brage Finans på spv.no.

Kommenter artikkelen nedenfor: