Volum-konferansen
Andreas Øye, Susanne Lerøy, Tonje Schreiner og Nicolai Møller har sittet i programkomiteen for Volum-komiteen, som ble ledet med energi av Isabelle Ringnes. Foto: Magnus Skrede..

Tirsdag 8. november var utviklere, UX-designere, grafisk designere, markedsførere og forretningsutviklere samlet til årets nykommer: VOLUM-konferansen på USF Verftet.

– Målet med VOLUM er å samle disse yrkesgruppene som er helt sentrale i overgangen til et mer bærekraftig og inkluderende samfunn. Vi skal lage nye innovative løsninger som styrker mangfold og grønn omstilling, sier Tonje Schreiner, markedsdirektør i Sparebanken Vest, og legger til:

– Det var utrolig inspirerende å høre fra så mange flotte gründere og fagpersoner på VOLUM-scenen som jobber med akkurat dette fra ulike vinkler og i ulike bransjer.

Markedsplanen gikk rett i skuffen

På bare 36 timer var alle billetter til VOLUM-konferansen revet vekk. Da ventelisten nådde 165 personer, måtte arrangøren sette strek.

– Vi laget en grundig markedsplan og kampanje for sosiale medier. 120 plakater ble printet ut og skulle henges opp på studiesteder, Media City og ellers i byen, men dette var altså helt bortkastet. Med over 400 interessenter for neste års konferanse, er det ingen tvil om at dette må bli en årlig happening, sier Tonje.

Les mer om VOLUM i kom24-saken «Enorm interesse for ny konferanse i Bergen»

– Et genuint ønske om å skape noe bedre

Konferansen er finansiert av Agenda Vestlandet, Sparebanken Vests stiftelse. Stiftelsen har en portefølje av bærekraftsprosjekter på til sammen 400 millioner kroner.

Siren Sundland er styreleder i stiftelsen og konserndirektør i Sparebanken Vest, og hun åpnet konferansen slik:

– Vi har ulik bakgrunn og utdanning, vi jobber for vidt forskjellige selskaper i ulike bransjer. Men vi deler åpenbart et viktig fellestrekk: et genuint ønske om å lære mer, lære av hverandre, et genuint ønske å skape noe bedre. Agenda Vestlandet har gjort Vestlandskonferansen til Norges største konferanse, og som styreleder er jeg veldig stolt av vårt siste initiativ – VOLUM.

Her kan du melde din interesse for neste års VOLUM

Ta en titt på bildene fra VOLUM 2022

Alle foto av Magnus Skrede.

Kommenter artikkelen nedenfor: