Sparebanken Vest satser på Osterøy

Foto: Iselin Fotland

I sommer har det vært full aktivitet i Sparebanken Vest sine lokaler på Osterøy. Vi har pusset opp og gleder oss til å ønske alle velkommen til nye og flotte lokaler, sier en stolt Marit Brakvatne Mjelde som er rådgiver på Osterøy.

Åpningsfest med gavedryss

Torsdag 16. august ønsker vi alle velkommen til åpningsfest i våre nye, flotte lokaler. Enten du er kunde i dag eller ønsker å bli bedre kjent med oss er du hjertelig velkommen.
I anledning åpningen deler vi ut kr 650.000,- til frivillige lag og organisasjoner på Osterøy.
Vi gleder oss derfor spesielt til å møte frivillige og ildsjeler, som hver dag legger ned en betydelig innsats for lokalsamfunnet. Det gjør en forskjell!

Har sansen for lynnet på Osterøy

Siste tilskuddet Lillian er godt i gang med å gi gode råd til Ostringene.

På Osterøy-kontoret møter du våre dyktige rådgivere Per Kristian Skår og Marit Brakvatne Mjelde, som begge bor på Osterøy og kjenner hver krok av øyen. Siste tilskudd på kontoret er Lillian Kolltveit Sagstad, som har lang erfaring som rådgiver i bank og som bor i Arna.

– Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med folk på Osterøy. Jeg har stor sans for lynnet på mindre steder slik som Osterøy. Folk blir ikke så lett stressa her som de blir i byen og det er lettere å bli kjent med kundene. Det var en av grunnene til at jeg søkte meg hit, sier Lillian med et smil.

– Jeg ser et stort potensiale på Osterøy, fortsetter Lillian.

Osterøy er en vekstkommune og har hatt en befolkningsvekst de siste årene. Det er også flere nye boligprosjekt på Osterøy, blant anna i Loftås, Rønhovde og Lonevåg.

– Vi ønsker å være førstevalget for Ostringene ved viktige valg i livet enten det er hjelp til boligfinansiering eller sparing til pensjon. Vi er her vi, sier Per Kristian, Marit og Lillian.

Marit stortrives i nye moderne lokaler med kust fra lokalmiljøet i bakgrunnen.

– Så sent som i går kunne jeg hjelpe et yngre par i 30 årene. De hadde behov for større bolig og hadde brukt for et finansieringsbevis før de skulle gå på visning. I deres tilfelle kunne jeg gi finansieringsbevis der og da, slik vi kan gjøre når privatøkonomien er ryddig, forteller Marit.

Vi tilbyr rådgivning på kontoret på Osterøy tirsdager, torsdager og fredager. De øvrige dagene, mandag og onsdag, blir medarbeiderne å treffe på kontoret i Åsane.
– Vi tror at det vil være utviklende for oss å være en del av et større, faglig fellesskap to dager i uken. I tillegg vet vi at mange folk på Osterøy har sin arbeidsreise gjennom Åsane, og at det for noen kan være mer praktisk å finne oss der. Vi er selvsagt tilgjengelig på telefon alle hverdager, understreker gjengen på Osterøy.

Kommenter artikkelen nedenfor: