Brann-trener Lars Arne Nilsen er trygg på at han har det riktige mannskapet til å levere i 2018-sesongen.
Brann-trener Lars Arne Nilsen er trygg på at han har det riktige mannskapet til å levere i 2018-sesongen. (Foto: Sparebanken Vest)

Brann-trener Lars Arne Nilsen merker at forventningene til Brann øker for hver sesong. Han er trygg på at han har det riktige mannskapet til å levere i 2018-sesongen.

Lørdag kl. 1800 går 11 brann-spillere med Sparebanken Vest-logo på brystet ut på Ranheim Arena i Trondheim. Blant det som er nytt i år, er fem nye spillere i stallen, og en første motstander som ikke har spilt i eliteserien siden 1956 med åpningsdysten mot Ranheim i Trondheim.

De fem nye spillerne er Samuel Sahin-Radinger, Taijo Teniste, Amer Ordagic, Gilbert Koomson og Henrik Kjelstrup Johansen.

– Vi har mistet noen gode spillere men jeg har også veldig sterk tro på denne sesongens nye spillere. Det er et veldig spennende lag i emning, men det er litt tidlig å si hva slags utslag det vil gi at det er nye folk i spillergruppen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Vi møter Brann-treneren etter siste trening før kampen mot Ranheim.

Topp motivert lag

– Nå er guttene klare for at det skal bli alvor. Alle har vært i form på trening og de virker motiverte til å komme i gang med sesongen.

Sparebanken Vest har vært stolt hovedsponsor for Brann siden 2003.

Vi skal være med å jakte på medaljer og på europacup-spill. Brann kan aldri ha noen dårligere ambisjoner enn det.

Nilsen legger ikke særlig vekt på by-rivaliseringen mellom Bergen og Trondheim nå før seriestart, men han er desto mer opptatt av at Ranheim ikke må undervurderes, siden de har entusiastisk hjemmepublikum i ryggen.

– Dine personlige forventninger for 2018-sesongen?

– Vi skal være med å jakte på medaljer og på europacup-spill. Brann kan aldri ha noen dårligere ambisjoner enn det. Et annet mål er å være en toppklubb i Norge. Det er noe mer enn å være en storklubb, slik Brann har vært lenge. For å være en toppklubb må laget ligge stabilt blant de fem beste, sier treneren med ambisjonen om å være den som nettopp gir Brann denne etterlengtede posisjonen.

- Vi ønsker å være en viktig del av Brann sin reise på vei mot gullet, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest. Med dagens nye 4-årig avtale har banken vært med Brann i 20 år. (Foto: Sparebanken Vest)
– Vi ønsker å være en viktig del av Brann sin reise mot gullet, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest.  (Foto: Sparebanken Vest)

Med signeringen av en ny fire års avtale som hovedsponsor i november i fjor så blir Sparebanken Vest den største samarbeidspartneren for Sportsklubben Brann også fra 2019 av og frem til 2022.

– Vårt samarbeid med Brann handler om mye mer enn profilering. Spesielt Branns tydelige og verdibaserte samfunnsengasjement passer veldig godt sammen med vårt eget syn på samfunnsansvar.

– Brann betyr dessuten mye for mange i Bergen og på Vestlandet, og jeg tror vi har bergenserne med oss i å håpe at vi i løpet av neste avtaleperiode igjen får se at «gullet kommer hem», sa konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth, da avtalen ble signert i november.

Kommenter artikkelen nedenfor: