Jan Erik Kjerpeseth og Vibeke Johannesen
Jan Erik Kjerpeseth, konsernsjef i Sparebanken Vest, og Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann, signerer på avtalen som er verdt 50 millioner kroner. Foto: Hermann Øberg.

– Sparebanken Vest har vært en samarbeidspartner i med- og motgang, opp- og nedturer i nesten 20 år. At de nå går på en ny femårsavtale, ett år før dagens avtale utløper, er veldig gledelig for Brann. Det gir oss langsiktighet med vår største og viktigste partner, sier daglig leder i Brann Vibeke Johannesen.

Avtalen er verdt over 50 millioner kroner.

– Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med Brann, og er glade for å støtte klubben videre. Sparebanken Vest er opptatt av å vise at vi er en langsiktig støttespiller for klubben, i både tykt og tynt, sier konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.

Viktig satsing på kvinnefotballen

Fra venstre: Jan Erik Kjerpeseth, konsernsjef i Sparebanken Vest, Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann, Tonje Schreiner, markedssjef i Sparebanken Vest, Lars Petter Mongstad, ansvarlig for partnerområdet i Brann. Therese Rygg, leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann og Giske Eggen, ansvarlig for samfunnsansvar i Sparebanken Vest. Foto: Hermann Øberg.

Sponsoravtalen med Brann handler om mer enn fotball. I tillegg til det sportslige, er den samfunnsmessige siden av samarbeidet viktig for Sparebanken Vest. Giske Eggen, ansvarlig for samfunnsansvar i Sparebanken Vest, er tydelig på at det er viktig og verdifullt at en sammen med Brann jobber med samfunnsnyttige prosjekter som blant annet handler om grønn omstilling av Stadion, kampen mot utenforskap, og ikke minst satsingen på å løfte kvinnefotballen til det nivået den fortjener.

Vibeke Johannesen stemmer i:

– Siden 2004 har Sparebanken Vest vært på Brann-drakten, og i den nye avtalen blir de en av de største bidragsyterne til kvinnelaget i Toppserien. Og fra 2023 vil de være synlig også på drakten til kvinnelaget vårt. Det er viktig signal for den videre utviklingen.

– Det er ingen tvil om at Brann er en viktig aktør på flere områder i byen vår, og vi er stolte av å være en medspiller! Nå gleder vi oss masse til søndagens viktige kamp og skal heie det vi kan, sier Tonje Marie Schreiner, markedssjef i Sparebanken Vest.

Kommenter artikkelen nedenfor: