- Vi ønsker å være en viktig del av Brann sin reise på vei mot gullet, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest. Med dagens nye 4-årig avtale har banken vært med Brann i 20 år. (Foto: Sparebanken Vest)
- Vi ønsker å være en viktig del av Brann sin reise på vei mot gullet, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest. Med dagens nye 4-årig avtale har banken vært med Brann i 20 år. (Foto: Sparebanken Vest)

– Det gir ikke bare stor forutsigbarhet for oss som klubb, men er også en stor tillitserklæring til klubben og alt vi legger ned for å lykkes, sier daglig leder i SK Brann Vibeke Johannesen.

Torsdag ettermiddag signerte Sparebanken Vest avtalen som gir Sportsklubben Brann økonomisk forutsigbarhet og muligheten til å først og fremst konsentrere seg om den sportslige utviklingen i fire nye år fra 2019.

– Dette er en veldig viktig og god dag for Brann. Bare det faktum at sparebanken allerede ett år før avtalens utløp har vist sin støtte til hva vi driver med, er enormt verdifullt for oss og bidrar til at vi kan fortsette vår reise fra å være en storklubb til å bli toppklubb i Norge, sier en fornøyd Johannesen.

Fra Sparebanken Vest sin side, fremhever konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth at banken stolt har fulgt Brann i den utviklingen de har vist både sportslig og forretningsmessig de siste årene.

– Vi er imponert og fornøyd med de grepene dagens ledelse de siste årene har foretatt, både på sportslig og administrativ side, og det har vært viktig for at vi allerede nå ønsket å inngå en ny avtale med Brann, sier Kjerpeseth.

– Banken har et godt samarbeid med Brann og er dessuten fornøyde med den profileringen avtalen gir oss. Samtidig ser vi det som positivt at vi begge har en ambisjon om å være ledende på våre felt i regionen, fortsetter han.

[Saken fortsetter under video]

Sparebanken Vest har vært Branns hovedsponsor siden 2003. Med dagens avtaleinngåelse betyr det at banken har heiet og vært generalsponsor for Brann i 20 år til sammen.

– Vårt samarbeid med Brann handler om mye mer enn profilering. Spesielt Branns tydelige og verdibaserte samfunnsengasjement passer veldig godt sammen med vårt eget syn på samfunnsansvar. Brann betyr dessuten mye for mange i Bergen og på Vestlandet, og jeg tror vi har bergenserne med oss i å håpe at vi i løpet av neste avtaleperiode igjen får se at «gullet kommer hem», avslutter en engasjert Kjerpeseth.

Brann og Sparebanken Vest har mange sammenfallende satsningsområder inkludert satsningen mot barn, unge og familier.

– Vi kommer fremover til å arbeide knallhardt sammen med Brann, og øvrige samarbeidspartnere, om å bidra til at dette fortsatt forblir en svært relevant arena for familier over hele Vestlandet, avslutter Kjerpeseth.

Kommenter artikkelen nedenfor: